21 ene 2016, 17:50

Скритото 

  Poesía
201 0 3

 

 

 

В лоното на мразовитите нощи,

когато в полето само вълците вият,

а моят огън незагаснал е още

и пламъците езичета дълги извиват,

тогава в душата ражда се нещо,

което под снега е останало скрито ...

С него ще дочакам утро различно,

дузина сърца ще нарисувам в снега,

до всяко от тях ще бодна кокиче

със скътана в стъбълцето зелена мечта 

и така, все още неразлиствани,

ще ги оставя да се сбъдват в света,

всяко с табелка: "До поискване" ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??