13 jun 2019, 9:03

Скръб или опит за „рима“ по древна мъдрост 

  Poesía
183 0 0

Колчем семейство
се срива, скърбѝ Бог със
скръб свръхгорчива...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??