Когато
след мен се затвори
последната земна врата,
небето
око ще отвори
да види оттам вечерта.
А звездните
сини простори
отварят ми нова врата.
Луната
пътека ще стори
по нея да мине скръбта...
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados