12 feb 2011, 14:52

Скъпа, остани 

  Poesía » De amor
673 0 0

Скъпа, остани, къде тръгна,

защо ме оставяш сам да страдам.

В този свят на човешка омраза.

Стой до мен, стопли сърцето ми с думите:

обичам те, защото си сътворен за мен.

© Бисер Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??