Feb 12, 2011, 2:52 PM

Скъпа, остани 

  Poetry » Love
662 0 0

Скъпа, остани, къде тръгна,

защо ме оставяш сам да страдам.

В този свят на човешка омраза.

Стой до мен, стопли сърцето ми с думите:

обичам те, защото си сътворен за мен.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??