27 jul 2012, 8:30

Скъпоценно камъче 

  Poesía » Filosófica
598 0 3

Ще си вземем пак букет от пъстро лято,

разнолико - от камбанки разлюляно.

Ще въздишаме с мечти хвъркати

под налети с тежки гроздове чердаци.

 

Неусетно колелото на годината

с безутешната си песен ще отмине.

И отново ще сме с хала си предишен,

на съдбата своя - пленници орисани.

 

И са блеснали от лято пак душите ни,

животворно то ще стопли пак очите ни.

Непресторено ще  сияе над дните ни,

скъпоценно камъче -  лято преситено.

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??