23 ene 2009, 21:09

Сладка каша 

  Poesía » Para niños
1328 1 6
Сладка каша
Баба Даша вари сладка каша
на внучка си Маша.
Бърка баба Даша,
бърка и врачува,
щото злото да не чува:
Хайде, сладко варивце,
ври, свари се от сърце!
Сладко да похапне Маша 
бабината сладка каша.

© Стоянка Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??