23.01.2009 г., 21:09 ч.

Сладка каша 

  Поезия » За деца
1323 1 6
Сладка каша
Баба Даша вари сладка каша
на внучка си Маша.
Бърка баба Даша,
бърка и врачува,
щото злото да не чува:
Хайде, сладко варивце,
ври, свари се от сърце!
Сладко да похапне Маша 
бабината сладка каша.

© Стоянка Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??