19 oct 2007, 20:26

Сладка лъжа 

  Poesía
678 0 0
                                                      Сладка лъжа
Дали си истинският ми живот
или само една мечта
Дали ти си реалност
или просто сън
Истински ли си
или поредната ми заблуда
Обичаш ли ме или ме лъжеш
кажи ми ти

Сладката лъжа сега ми кажи
в сърцето ми дълбока рана остави
В мрежите ти ми оплети
за да не видя никога повече твойте очи
Дори да знам че ще боли
не спирай да ме лъжеш ти
Аз те искам на мига
но ти с друга си сега

Виждам те с другата жена
но знам че поредна е тя
Хиляди сърца си разбил
хиляди мечти си провалил
С която и да си сега
все при мен идваш в нощта
Знам че за мен не си
но те обичам разбери

Сладката лъжа на мига ми покажи
за болката от любовта смело ми разкажи
Без притеснение сега мен нарани
за да усетя и аз твойте игри
Знам че играя с огъня
но пак и пак аз те желая

© Йоанна Конова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??