:)
и този принц си замина
оказа се... май нещо... "менте"
твърдеше, при това
съвсем убедено,
че има душа...
на изгубено в тъмното
малко дете...
и беше скромен -
задигна стъклената ми обувка
по време на последното танго...
(карай! нека бъде спомен!)
изпратих го!...
със най-въздушната целувка
реверанс!... сведох и ресници...
помахах му с ръка...
(а дните с него...
ме следваха!
като плесници!...)
... прибрах се боса у дома!
разгоних мишките...
... изядох тиквата,
захвърлих онзи ключ -
... от собствената ми врата
и се зарекох...
да не вярвам вече!
във орисници!...
Жени Иванова
© Jasmin Todos los derechos reservados
е, хаааа... страхотно е, Жени... бъди щастлива
с топла усмивка за теб..
==============
Благодаря, Маги