19 ene 2021, 0:05  

Сладко мъчение 

  Poesía » De amor, Formas graves
885 2 2

Измъчвай ме... Сред чудни орхидеи,

душата ми омайвай с пъстър взор.

Усмивката малинената- феи,

обгрижвайки я, пеят оди в хор.

 

И светлите коси ти разпилей,

от вятър лек сега да те ревнувам.

По устните със пчелен мед се смей,

че аз сънувам, без да те целувам.

 

Плези ми се с разглезено езиче

и лилии посипвай върху мен.

Танцува в тебе весело момиче,

на което съм в безкраен плен.

 

На теб харесва ти така, щом нощ е.

Измъчвай ме в съня ми още... още.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??