23 dic 2015, 16:31

Сладостно безвремие 

  Poesía » De amor
622 0 3

Небето тържествува в светлината,

звездите сбъдват трепетни мечтания!

От царския престол на Красотата

отправят се непреходни послания.

 

Ръцете ни се срещат пак в поема,

без клетви за любов и обещания...

А устните ни жадни ще приемат

красива глътка търсещо желание...

 

Усмивката ти пак ме разтопява!

Очите ти горят от откровения!

Таванчето единствено остава

свидетел ням на сладостно безвремие...

 

 

© Бояна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много хубаво стихотворение! Жалко, че досега съм пропускал поезията ти. Отсега нататък ще се спирам често при теб!
  • Така е,Кети!Любов в чиста форма и принадлежност без капитал!
  • Любов! За такава се пишат такива стихове - запомнящи се!
Propuestas
: ??:??