26 jun 2011, 11:38

Сладострастие 

  Poesía » De amor
836 0 2

Вечер, щом слънцето залезе.                                                                                                       Тогава, когато луната заблести.                                                                                                   Когато страстта бушува в нашите тела.

Тогава нека бъдем сладострастни.

Хайде, докосвай нежно ти с ръце.

Нека изпитаме най-сладките си страсти.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Бягай от шаблона / вечер щом..,сутрин, и т.н/...!Иначе имаш известен напредък!
Propuestas
: ??:??