18 nov 2017, 16:36

Сладък грях 

  Poesía » Erótica
1451 5 2

Гледам те и от теб искам нещо,

ти реши прилично ли е или

грешно...

Очите ми по теб ще изтекат,

това, което ти го мисля,

устните ми не могат да го изрекат!

 

Ръка протягам, за да те докосна...

чудя се откъде да те почна!

Целувките ти са толкова сладки,

обещаващи безброй приятни загадки.

 

Не се срамуваш да ми го признаеш,

че и ти много ме желаеш.

Готова съм цялата да ти се отдам,

ще захвърля всички задръжки,

в мен няма да остане и капчица срам!

 

В ъгъла ме ти притискаш, дрехите ми

ти пречат и да ги свалиш искаш...

Ръцете ти по цялото ми тяло шават,

мъжете като теб знаят как любов 

да получават!

 

Възбуда обхваща телата ни, гореща е 

играта ни...!

Усещам как в прегръдките си ще 

изгорим, сладък грях заедно

ще сътворим! 

 

© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??