23 sept 2011, 0:52

Слагам край 

  Poesía » De amor
743 1 1

Колко пъти щe слагам край?

И колко пъти краят няма да е "край" ?!

Връщам се съвсем в началото,

може би, за да спася изгубеното

доверие... но предателството ми тежи

тъй силно... боли ме, да! Боли!

Ала и на прошка съм готова

и те оправдавам - явно мога

да преглътна гордостта си... Кажи,

честна ли съм спрямо себе си?

Че искам те и страдам,

ясно - адът е за мен,

наивността си заличавам,

да съм лоша - без проблем,

и грешна съм - не заслужавам рая,

но ето вече... вижда му се края!

© Васи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??