Колко пъти щe слагам край?
И колко пъти краят няма да е "край" ?!
Връщам се съвсем в началото,
може би, за да спася изгубеното
доверие... но предателството ми тежи
тъй силно... боли ме, да! Боли!
Ала и на прошка съм готова
и те оправдавам - явно мога
да преглътна гордостта си... Кажи,
честна ли съм спрямо себе си?
Че искам те и страдам,
ясно - адът е за мен,
наивността си заличавам,
да съм лоша - без проблем,
и грешна съм - не заслужавам рая,
но ето вече... вижда му се края!
© Васи All rights reserved.