СЛЕД... ЧЕТИРДЕСЕТ И ПЕТ
Снегът в косите... вече факт е,
около очите мрежички плете,
ала душата не разбира
и своите мечти безспир тъче...!!!
Дори не иска и да знае
годините и опита нелек!...
Бунтува се, за всичко туй нехае!...
Като дете пред лъскава витрина
се радва на живота и не ще
да разбере това... че вече мина,
на младостта през бурното море!
Усмихва се щастливо и упорства
да търси бряг, пътека или брод
където са лъчите непокорни
на любовта и смелия подход!
© Вени Иванова Todos los derechos reservados