22 oct 2020, 11:54

След четвъртък 

  Poesía » De amor
327 2 1

Четвъртък е перфектен ден!

За неизбежното предателство...

За да забиеш нож в гърба,

На най-свидното приятелство!

 

Четвъртък сутрин ме устройва,

Да бъда  аз обляна,

с помия незаслужена...

Перфектно време да се случи,

Понеже дълго съм живяла във заблуда...

 

Че понеделник,вторник ,също сряда, Там, зад гърба ми...

Мислех ,някой ме обича!

Но след четвъртък вече зная...

Че зад гърба ми,

Някой мене ненавижда...

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Всеки ден е добър за предателство.
    Просто жребият тъй се е случил,
    че в четвъртък умира приятелство.
    И човек да понася болка се учи...
Propuestas
: ??:??