19 mar 2010, 15:38

... След дискотеката 2 

  Poesía » De amor
456 0 0

Отново беше пълнолуние

с нюанс на кърваво червен романс

и тихи бяха устните,

движейки се в слаб каданс..

 

Бяла беше ризата,

очите - тъмно кадифе,

и свиреха любима песен

под ритъма на стар рефрен.

 

Луната искаше да си отиде,

а как не исках да я пускам...

Но така е. В залеза ù нежен

всяка приказка завършва...

© Венета Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??