31 ago 2012, 12:40

След дъжд-качулка 

  Poesía » Del paisaje
449 0 5

Я виж,
навъси се небето.
Ядосано започна
да гърми.
Изля пороя си
в полето.
Напуска
огнени стрели...

Ядът набързо му премина...
Излъска
синьото небе.
Апокалипсисът му мина!
Усмихна се
като дете!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??