10 ene 2008, 1:15

След дъжда 

  Poesía » Otra
640 0 3

След дъжда
дърветата са свежи
като млади жени.
Въздухът мирише на озон,
а небето
е дълбоко и синьо
като очи.

 Само ние със тебе, скъпа,
макар и мокри до кости,
не станахме по-чисти.

© Свилен Бинев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??