10.01.2008 г., 1:15 ч.

След дъжда 

  Поезия » Друга
627 0 3

След дъжда
дърветата са свежи
като млади жени.
Въздухът мирише на озон,
а небето
е дълбоко и синьо
като очи.

 Само ние със тебе, скъпа,
макар и мокри до кости,
не станахме по-чисти.

© Свилен Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??