26 ago 2007, 14:36

След дъжда 

  Poesía
721 0 3
В гората - лятна буря брули
зелено-жълтите листа.
Със въздух се напълни планината,
протегна се, когато слънцето изгря
над тъмните и остри клони горе -
високо -
след дъжда.

От влагата и топлината гонена,
надигна се пръстта под мъховете рижави.
И пак потекоха по склона мокър -
пътеките раздвижени!

© Ема Венева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??