27 feb 2007, 17:32

След финалните надписи... 

  Poesía
1175 0 6
Той: Върни се при мене... Обичам те!
Тя: Не мога, аз вече не съм такава!
Той: Лъжеш! Знаеш... обичаш ме... липсваш ми...
Тя: Лъжа е... любовта ми към теб потъна в забрава...


Тръгваш ли вече? Не е ли рано?
Какво чакаш? Върви!
Не може ли да те гушна за мъничко само?
Не ми отговаряй! Мълчи!

Казах ти "Сбогом",
но чуй ме: Обичам те!
Защо ме оставяш отново сама?
Не ме ли разбра? Върви си! Заричам те,
да почувстваш малко от мойта тъга.

Ти, клетнико страшен, разчупи сърцето ми
на толкова малки частици,
красавецо мрачен,благодаря за съвета ти
и че научи ме как да обичам!

Омраза ли? Не, любов е това,
но ти сега  не ще разбереш,
един ден ще ти призная в съня,
че зад безразличието се крие копнеж...

...По теб!... Как може дори да ме питаш?
Не ми задавай толкоз въпроси!
Върни се отново в ума ми да скиташ,
защото сърцето отиде да проси!

И ако след време отново те срещна,
да ти призная ли за любовта си?
Която прикривам днес с насмешка,
за да откупя от теб гордостта си!

© Ава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??