19 jul 2022, 18:55

...След хищния нощен пир 

  Poesía » Formas orientales, Otra
359 0 0

Морето приседна

на златната плитчина

с кост от акула.

         И стана бурно!

             Повръща вълни...

 

/Не оправдавам насилието на дните.../

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??