Докато този свят се мръщи
на младата си пролет,
прибралият се,
за мъничко в къщи,
отново готви се за полет.
Гнездото,
с топлия уют,
подкрепя вярата му в пътя
и чака…
Звуците да изразят
с труда си
на таланта щедрата свободна воля.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
Благодаря Ви!