14 jun 2011, 22:15

След края на света 

  Poesía
746 0 3

След края на света –

очаквания апокалипсис,

остана само любовта...

 

Сега сме само

ти и аз

в любовен рай...

 

В небесното пространство

заедно летим,

един до друг –

две влюбени души

в своя млечен път...

 

Избраници сме –

галеници на съдбата,

белязани сме

с любов в небесата.

 

В меки пухкави постели

от облачета бели,

като от захарен памук

двамата лежим един до друг,

след края на света

в света на любовта.

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??