22 nov 2013, 20:52

След него 

  Poesía » De amor
532 0 1


„Най-хубавите мигове са кратки“,
ми каза той, а после си отиде.
След него ме докосна само вятъра,
и спомена, че съм била щастлива…

„След него“, как трудно се изрича…
По-лесното е някак да го помниш – 
този мъж с усмивка на кокичета 
и жаден поглед като на бездомник. 

След него всичко друго се преглъща,
но не и Той! От други е различен.
Без него нищо вече не е същото …
Дори и аз, която не можех да обичам.

Сияна Георгиева
24.10.2013

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Трудно е, но не е невъзможно
    Просто почакай малко... после още малко... и ще се изненадаш, че не си спомняш защо си чакала
    А когато някой си отиде от нас, значи не е бил Той... бил е Представата ни за тОЙ...
    Харесах!
    И - умната!
Propuestas
: ??:??