22 jul 2008, 11:11

След песента 

  Poesía » Otra
733 0 5
Когато пръстите ви отмалеят
да дърпат струните на нечие сърце,
когато устните ви побелеят
да сричат думите, а тичат
мислите ви две по две...
И шарените багри на мечтите
изпитват нуждата да видят свят,
изгрява върху листа чудо
и оживява щрихът млад.

Боичките далече водят:
узрява детският талант и
сенките на графиките молят
- Постой! Повярвай!
Смей се и тъгувай!
Зарадвай се на порива ни млад!

Когато споделила е ръката
къде окото скрило е сълза.
Къде усмивка е откраднал вятърът,
къде заспала е бреза,
и всички пътища ви връщат
при извора на живата мечта...
Тогава сте видели всъщност чудо -
рисунките допълват песента.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??