18 jun 2020, 5:08

След "Прощалното" 

  Poesía » De amor
365 1 3

СЛЕД „ПРОЩАЛНОТО“

 

(По Никола Вапцаров)

 

Начесто нощем идвам в твоя сън,

ала вратите вечно са залостени;

стоя отчаян и самотен вън –

като нечакан и неискан гостенин.

 

Стоя и нямам смелостта да вляза,

защото с друг си в нашето легло;

в сърцето си – без никаква омраза,

погребвам всичко, дето е било.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??