28 jul 2016, 21:12

След първата целувка 

  Poesía » De amor
601 2 4

Ароматът ти по устните тежи.

Упойва ме и тихо ми шепти.

Говори ми за светове незнайни,

тайни,

и омайни.

Които тъй желани са,

мечтани,

приказно обляни.

Те от мен са тъй далече,

знам.

Тъй далече, тъй далече... 

 

Чак ми прималява вече!

© Вънотрая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??