28.07.2016 г., 21:12 ч.

След първата целувка 

  Поезия » Любовна
579 2 4

Ароматът ти по устните тежи.

Упойва ме и тихо ми шепти.

Говори ми за светове незнайни,

тайни,

и омайни.

Които тъй желани са,

мечтани,

приказно обляни.

Те от мен са тъй далече,

знам.

Тъй далече, тъй далече... 

 

Чак ми прималява вече!

© Вънотрая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??