Задимена стая -
мрачна, тиха, неуютна...
Вещи са разхвърлени навсякъде,
нямам желание и сили да ги прибера.
Сама съм - забравена от всички,
а как тежи ми от това!
Иска ми се да си поприказвам с някой,
не само с голямата Луна...
Очаквам моят зов за любов
да бъде чут от тебе.
Надрах си душата от викове,
сърцето ми отчаяно плаче за тебе.
Прашна и мръсна е цялата къща,
самотно плаче и детето в мен.
То моли за обич и разбиране, но, уви,
неутешено си остава и до днес.
Ти не идваш!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados
Прегръщам ви!