19 feb 2019, 20:25

След съня 

  Poesía » De amor
404 1 0

След съня

 

Лутам се в неспиращото време,

дланите ми помнят топлина,

в сълзите ми плува твойто име,

от толкова познати имена!


 

Пак пристъпвам тихо в тъмнината,

смее ми се бледата луна

зная, че е сън, но за душата,

празник е и срещата в съня!


 

Галиш ме, целувам твойте устни,

дишам твоя дъх и любовта,

времето е спряло във усмивка,

грейнала на твоите уста.


 

Зная , че е сън, но също зная,

колко много искам след съня,

в твоите очи да се позная,

в твоите ръце да се стопя!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??