В мен (като крадец) влезе,
с взлом през тъгата, с която дишам.
Помръквам. С всяко действие.
Гълтам куршуми...
На всичко вярвам.
Но ти ми се отнемаш...
Ровиш в сърцето ми
с къса сламка.
Изсмукваш, правиш процеп.
Рохко отсъствие след теб лази.
Когато не ме гледаш,
моля в мълчание слепите стъпки.
Един ден да чуя...
Мое вълшебство, аз пак ще те срещна!
Когато не ме гледаш,
бъркаш в душата ми сякаш с пръсти.
И правиш от две грешки
трета, с грешно използвани думи.
© Уморена Todos los derechos reservados