30 abr 2009, 18:05

След войната 

  Poesía » De amor
675 0 2

Няма победители.

Няма победени.

Уж бе игра, а виж какво стана?

Ти научи нещо за себе си.

Аз разбрах за мене.

(Не спестихме стрела.

Нямам място за рана.)

Очите ти...

Тръгвам.

Не ме спирай!

Времето...

Оцелях след голямата битка.

На полето голо лежи доверието.

И съвсем е мъртво...

 

И не мога да свикна.

© Росица Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Голям пропуск за всички, които са те подминали!
    Добра поезия!
  • "На полето голо лежи доверието.
    И съвсем е мъртво..."
    Мъртвото доверие убива любовта.

    Поздрав!
Propuestas
: ??:??