18 ago 2013, 0:10

След войната 

  Poesía » Filosófica
434 0 0
Изгубих битката, предадох флага.
Разрухата повече не можеше да се отлага.
Амунициите свършиха, отдавна нямам.
Не ми остана нищо, на което да залагам.

Изчислих загубите, хич не са малко.
Но без тях щеше да е дори още по-жалко.
Хвърлям всичко, махам щита.
Можете спокойно вече да ме бутате в пещта!

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??