18.08.2013 г., 0:10 ч.

След войната 

  Поезия » Философска
437 0 0
Изгубих битката, предадох флага.
Разрухата повече не можеше да се отлага.
Амунициите свършиха, отдавна нямам.
Не ми остана нищо, на което да залагам.

Изчислих загубите, хич не са малко.
Но без тях щеше да е дори още по-жалко.
Хвърлям всичко, махам щита.
Можете спокойно вече да ме бутате в пещта!

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??