13 oct 2009, 12:47

След време... 

  Poesía
689 0 2

Ето ни тук, след толкова време,

помъдрели и силни дори -

на живота мъката с радост преплели,

радостта в мъка оставили да гори.


Ето ни днес - уж помъдрели,

уж станали силни дори,

но пак глупаво главите сме свели

безсилни, когато боли.


Какво научихме от живота за толкова време?

Какво от себе си той ни дари?

След като отвсякога по-оглупели,

не разбираме, че мъката с любов се теши!

© Кали Накова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??