Вървя и търся аз следа,
останала от любовта!
Но къде е Тя, нима любовта реалност е!?
Тъй нежна и гореща...
Какво е Тя? Коя е?
Ех, любов, защо те има тебе,
след като го няма него вече!?
Остана само спомен парещ и една следа...
Следа от любовта...
Опитвам да забравя, но не мога.
Сърцето пари! Душата ми гори,
за онези две очи...
А какво остана ми от тях!?
Една сълза... Последната следа от
любовта на две изгарящи сърца,
потъващи малко по малко в мрак и самота!
© Грета Христова Todos los derechos reservados