27.05.2008 г., 6:01 ч.

Следа от любовта 

  Поезия » Любовна
604 0 0

Вървя и търся аз следа,

останала от любовта!

Но къде е Тя, нима любовта реалност е!?

Тъй нежна и гореща...

Какво е Тя? Коя е?

Ех, любов, защо те има тебе,

след като го няма него вече!?

Остана само спомен парещ и една следа...

Следа от любовта...

Опитвам да забравя, но не мога.

Сърцето пари! Душата  ми гори,

за онези две очи...

А какво остана ми от тях!?

Една сълза... Последната следа от

любовта на две изгарящи сърца,

потъващи малко по малко в мрак и самота!

© Грета Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??