10 ene 2009, 1:03

Следи 

  Poesía » De amor
516 0 2

Ветреят се косите...

в океана очите се вглеждат...

Стъпки по плажа...

диря нежна и мила...

Крачат две следи...

ту в една се сливат,

към водата в омая  завиват...

Морски бриз... леко повява,

обичта красива и

по пясъка следи оставя...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??