Ветреят се косите...
в океана очите се вглеждат...
Стъпки по плажа...
диря нежна и мила...
Крачат две следи...
ту в една се сливат,
към водата в омая завиват...
Морски бриз... леко повява,
обичта красива и
по пясъка следи оставя...
© Елена Калчева Все права защищены
Поздрав и прегръдка!!!