Следите от твоите ласки
тръпнат по моите пръсти.
Следите от нощите сластни
са моя Голгота и Кръст.
Следите от моята похот
бележат твоята плът.
Следите от любовния грохот
са моята болка и скръб.
Следите от нашата лудост
прогарят самотните мисли.
Следите са спомени блудни,
ала аз пак те искам!
© Елфида Георгиева Todos los derechos reservados