3 abr 2019, 8:47

Следнадеждно 

  Poesía » Filosófica
866 5 2

Тези мисли в главата ми, черни,

безпощадни и с образ на смърт,

се оказаха спътници верни

неспособни пред нищо да спрат.

 

И когато ги хвърля със сила

като бумеранг връщат се пак.

В мен каквато надежда бях скрила

онемя с въпросителен знак.

 

Все така седмоцветно рисувам,

но е матово-сива дъгата.

Май поредната битка не струва,

щом е вечна войната с тъгата.

© Петя Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??