14 feb 2009, 21:13

Следобед 

  Poesía » Otra
456 0 0

Вълшебна  музика извива се в следобедния час,

сънлива събота, потрепващ храст,

чемшири с червени цветове,

лежа и в мислите рисувам светове.

 

© Амина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??