15 jun 2008, 14:18

следобедно кафе 

  Poesía » De amor
1176 0 0
Трудно преглъщам разделите -
парят с години в сърцето.
Помня устните закопнели,
погледите горещи и светли.

Трудно преглъщам разделите -
все сънувам прегръдки жадни.
Помня онези двамата полудели -
на кафе в четвъртък по пладне.

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??