15.06.2008 г., 14:18 ч.

следобедно кафе 

  Поезия » Любовна
1094 0 0
Трудно преглъщам разделите -
парят с години в сърцето.
Помня устните закопнели,
погледите горещи и светли.

Трудно преглъщам разделите -
все сънувам прегръдки жадни.
Помня онези двамата полудели -
на кафе в четвъртък по пладне.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??