Като вино е любовта -
бързо тя ни опива,
най-хубавото тя е на света
и в блян душа заспива.
Слънце вън сияе,
студът далеч изчезна
и душа за теб мечтае,
от облаците не мога да слезна.
Потънал в блянове омайни
за трепет аз жадувам,
да полетим към звездите сияйни,
с теб аз да бъда.
© Георги Todos los derechos reservados