3.05.2020 г., 13:16 ч.  

С теб аз да бъда 

  Поезия » Любовна
521 0 0

Като вино е любовта -

бързо тя ни опива,

най-хубавото тя е на света

и в блян душа заспива.

 

Слънце вън сияе,

студът далеч изчезна

и душа за теб мечтае,

от облаците не мога да слезна.

 

Потънал в блянове омайни

за трепет аз жадувам,

да полетим към звездите сияйни,

с теб аз да бъда.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??